PRINS JULES I

PRINS JULES I


Leef luuj,

Om te beginnen, WAT EIN WEEKEND!

Noa al dat gezwieg en al die vroage of ich dan degene woar dea aafgeloape zoaterdig oet die kis zou springen is het dan eindelijk gebeurd. noe kinnen ver der EINDELIJK vrieoet euver kallen!

Het hoge woord is deroet en wat hub ich genoten van de oetreuping, het ganse gemeinsjapshoes zoat vol en wat woar de reactie van het publiek geweldig!

Aansletend natuurlijk het eate bie de prins en wo ver derachter keeme dat het prinselijk palies tijdelijk te klein woar veur al die luuj die honger heije. Het woar nog un gezellige en onrustige nach in Klein Haasdal!

Daags denoa hub ich mich dan nog un oer kinnen goan zitten om al uche fantastische berichten te kinnen beantwoorden. Géweldig vanoet welke heuk dit is gekommen, dat diet mich good!
Ich heij neet teveul tied want het pak moos weer aan en ich werd opgehoald veur de kingerzitting, wat ein spektakel!
Al die kinger die teagen dich opkieken omdat se DE prins van de taarbreuk bis, fantastisch!

Noe is het tied om veur te bereiden op de volgende activiteiten en der samen mit het durp un swjoan joar van te goan maken.

Nogmaals dank aan alle luuj die mich geholpen hubben mit het veurbereiden en het verzurgen van aafgeloapen weekend, en neet te vergeaten dank aan alle luuj die aan mich gedach hubben!

Gear zeen ich uch weer op de princereceptie 17 februari in het gemeinsjaphoes in Sjummert!

Alaaf!